Connector sadlen

Luksus for både hest og rytter


Her præsenteret for 1.gang ved DM på Broholm i 2010
  • En elegant sadel med et blødt og taljeret sæde til dig.

  • Anatomisk udvendig støtte på din overschenkel som giver tæt schenkelkontakt til hesten samt frihed til at flytte på din underschenkel - uden gener for knæet.

  • Buet udformning ved hestens skulder, hvilket giver den bevægelsesfrihed. 

Hestenes Sadelmager har designet en dressursadel ud fra helt nye tankebaner i forhold til pasform for hest og rytter. Vi har samlet det bedste fra alverdens sadler i én - og tilført nyt.  

100% velvære for hesten og tæt kontakt imellem hest og rytter har været kodeordene for tilblivelsen af denne sadel. 

Den bliver bygget på engelsk træbom og læderkvaliteten er blødt "Vintage"-skind ved skørt og sadelklap samt kalveskind i sæde og ved schenkelpude.

"Connector" blev hurtigt det helt naturlige navn på denne sadel, som er tænkt som den fuldkomne forbindelse imellem hest og rytter.

Den er undervejs blevet testet af berider Kristoffer Mejlhede og andre yderst kritiske ryttere samt sarte heste herhjemme. Kristoffer har været en uvurdelig stor hjælp til design af sadlens rytterfunktionelle del.       

Bemærk den tætte kontakt til hesten - samt hestens opmærksomhed på sin rytter

Bemærk den tætte kontakt til hesten - samt hestens opmærksomhed på sin rytter

Kristoffer Mejlhede, Mignon og Connector. Netop færdig med en fantastisk flot Grand Prix Kür ved DM-finalen 1. august 2010. Kun 0,01 point fra bronzemedaljen som gik til Sune og Romanov.

Connector bliver fremstillet i England på en fabrik i Walsall, som i forvejen producerer flere kendte sadelmærker. De har i næsten halvandet år lagt alle kræfter i, for at opfylde vores behov for udformning af netop denne sadel, som vi mener, er unik for både hest og rytter.Walsall er byen, hvor stort set alle engelske sadler kommer fra. De mange sadelvirksomheder ligger side om side i gade efter gade.

"Løse", brede, flade og bløde puder til din hest - med ekstremt stor støttepude i trapez-trekanten (så din hest bliver støttet maksimalt bag skulderen). De "løse" sadelpuder arbejder smidigt på hesten når den bevæger sig. Sadlen kan tilpasses de allerfleste hestetyper, lige fra den smalle til den meget brede hest. 8 cm kammervidde!- noget der virkelig giver din hest frihed i ryggen. Puderne hviler ikke bag sædets bagkant, hvilket er ideelt for den korte hest/islænder/araber.

Justerbart gjordsystem som kan tilpasses individuelt til hesten. Pudernes store "gribe"flade på din hest samt det unikke gjordsystem gør, at sadlen ikke glider frem selvom din hest har et vanskeligt sadelleje! Connector fremstilles i mørkebrun og sort, i 16"-18" (også halve tommer) Pris: 22.900,-kr. incl. tilpasning.

Du er altid velkommen til at ringe til mig og få uddybende svar på eventuelle spørgsmål om Connector - også selvom du bare er nysgerrig.